Wednesday, October 9, 2013

Outdoor dining

Tänä aamuna ehdittiin ulos, oli se sen arvoista taas. Raikas syysilma ja auringon lämmittämä piha. Itse kävin vähän väliä vaihtamassa pyykkiläjiä koneesta rumpuun ja puhtaita koriin keittiön pödälle odottamaan viikaajia koulusta kotiin. Kirpputorilta ostettu ja tilan puutteen vuoksi ulos laitettu leikkikeittiö on ahkerassa käytössä.  Tänään siellä tarjottiin maissia ja makkaroita ja Fionakin oppi vain leikisti syömään kävyt ja tikut ja heittämään ne sitten takaisin kattilaan. 

Kuvat kaikki kännykällä otettuja, kamera kun on kaukomailla :) Kuvia ei sitten enää muokkailla että koittakaahan kestää. (Puhelimella myöskin teksti jos huomasitte että tänne ovat ilmaantuneet ääät ja öööt.)


2 comments:

  1. Kauniita kuvia Sinulla. Eivät ole huonoja, vaikka ovat puhelimella otettuja. Niistä on mukava seurata teidän elämänmenoa. Niin, nyt ovat ääkkösetkin mukana.
    Pappa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nopeampaa tämä ainakin on kun voi suoraa laittaa kuvat kameralta tänne. Kiva kun löysit taas meidät täältä, on ollut muitten kiireitten vuoksi hidasta tämä päivittely, mutta jospa se taas tästä...

      Delete

Thank you for your comment!