Friday, December 13, 2013

Waiting for Christmas


Saimme ne muutamat talviset päivät. Kylmät ilmat ja liukkaat tiet antoivat lapsille muutaman lumi-lomapäivän. Puoli senttiä lunta, mutta saatiin yksi jäälyhty ovelle kuitenkin. Nyt se on kylläkin jo sulanut pois. Puolen sentin piparitkin sulivat kuumasta uunista suoraan suihin, kuten kaikki muukin makea kuten kuvista näkyy ;)

Koulun joulujuhlassa laulettiin taas kaikkea muuta kun oikeaan jouluun liittyviä lauluja. Ei halunnut opettaja loukata heitä jotka eivät vietä joulua. Mutta kun se loukkaa meitä, jotka uskomme oikeaan jouluun ja Jeesus-lapsen syntymiseen. Talvijuhlat voisikin viettää vaikka sitten tammikuussa, jos ne eivät jouluun liity kuitenkaan, silloin riittäisi niillekin aikaa enemmän. 

Täällä on kuitenkin valmisteltu jouluun innolla. Kuusikin jo koristeltu moneen otteeseen. Kuusen koristepallotkin toimivat moneen peliin ja taitoon, viimeiseksi jonglööriharjoituksiin.  Sen verran rumia ne ovat että eipä tuo haittaa. Lapsillehan se kuusi enimmikseen laitetaan, ottakoon siitä kaiken ilon. Itse haaveilen pienestä (ja aidosti harvasta) kuusesta vitivalkoisin valoin ja koristein, sekin pitää joskus toteuttaa...

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!