Sunday, January 19, 2014

One sunny Sunday


Milloin aiot päivittää blogiasi? Sitä minulta kysyttiin vasta. Ajattelin että sitten joskus kun intoa riittää tämän pimeän talven koleassa kosteudessa. Oikeastaan mielessä on pieniä muutoksia arkeen joten saattaa harventua täällä käynti. Myöskään hämäristä ja talven tunkkaisista huushollikuvista sekä toisinaan hämäristä ja myöskin vähän tunkkaisista ajatuksista ei todellisuudessa ole kenellekään iloa. 

Mutta kun nyt sitten sattuikin päivälle valoa ja luonnon kauneutta. Päiväretkellä löydettiin hiukkasen uusia lähimaisemia ja myöskin niitä vanhoja tuttuja vaikkakin aina yhtä rakkaita paikkoja. Ulkoilmaa, happea, liikuntaa ja valoa! Jospa siellä tuulettui nuo pahimmat pimeyden pölyt pois ;) Tulipa niihin kuviin myöskin puikoilta valmistunut hartiahuivikin, se on lämmin vaikka hieman hankala pitää päällä arkikäytössä kun putoaa olkapäiltä niin helposti. 

Talvisen ilta-auringon loisteessa ihailtiin talojen värejä. Minulle mieluisin väri oli sininen. Sinisen taivaan väriä harmaaseen talveen. Se sopii juuri nyt.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!